Călăraşi: Bărbatul care a ucis o fetiţă pe trecerea de pietoni, liber

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul care a accidentat, mortal, o fetiţă pe trecerea de pietoni din cartierul Mircea Vodă, este liber. La o lună de la nefericitul incident, Viorel Matei(32 de ani), a fost pus în libertate, în urma recursului formulat de cei doi apărători.

Bărbatul a stat 29 de zile după gratii.La o lună de la nefericitul incident, Viorel Matei(32 de ani), a fost pus în libertate, în urma recursului formulat de cei doi apărători.

În seara zilei de 23 august 2010, micuţa Nicola Pilaf(4 ani) a fost accidentată mortal, în timp ce traversa strada alături de mama sa. Femeia, Elena Pilaf, a fost rănită grav şi a fost transportată de urgenţă la Spitalul de Urgenţă Pantelimon pentru îngrijiri medicale.

Potrivit poliţiştilor, şoferul a fugit imediat după ce le-a lovit pe cele 2, însă, la scurt timp, s-a predat Poliţiei.

Ucidere din culpă

Anchetatorii au stabilit că Viorel Matei posedă permis de conducere din anul 2008. Maşina pe care o conducea era o autoutilitară marca Hyundai, înmatriculată în Italia, şi a fost abandonată la faţa locului. „Autorului i s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului“, ne-a declarat Ramona Tudor, purtătorul de cuvânt al IPJ Călăraşi.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite