Călăraşi: Bani aruncaţi de pomană pe străzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi sunt artere pe care nu se poate circula, banii se duc pe asfaltări inutile. Pe strada Aleea Transformatorului nu s-a mai asfaltat de ani de zile, iar la fiecare ploaie oamenii nu mai pot circula.

Pe partea din spate a blocului s-au efectuat asfaltări şi peticiri ale şoselei, deşi nu există nici o scară de bloc cu ieşire la aceasta.
Locatarii blocului de pe strada Aleea Transformatorului sunt nemulţumiţi de faptul că din cauza asfaltărilor făcute, în ultimii ani, pe celelalte străzi şi a faptului că nu există canalizare, toată apa de ploaie rămâne, cu zilele, în faţa blocului şi nu pot circula pe stradă.

„Canalizarea este la capatul străzii, iar toată apa se scurge la noi. Vrem să ni se asfalteze şi nouă şoseaua. De ce au asfaltat în partea cealaltă? Nici măcar nu sunt ieşiri prin spatele blocului şi celelalte blocuri au scările perpendicular“, spune, nemulţumită, Mariana Ardeleanu.

„Înotăm în faţa blocului“

Pe strada Aleea Transformatorului, la blocul N 21, oamenii sunt nevoiţi să treacă prin apă pentru a ajunge la casele lor. Mariana Ardeleanu (53 de ani), muncitoare la o fabrică de confecţii, spune că ori de câte ori vine câte o ploaie, strada se umple de apă.

„Au făcut reparaţii la strada vecină şi au înălţat-o şi acum când plouă toată apa se adună în faţa scării noastre. Înotăm pur şi simplu atunci când vine toamna şi plouă foarte mult. E foarte dificil să circulăm pe aici pentru că trebuie să trecem prin apă. Avem copii şi nepoţi care nu au unde să se joace“, povesteşte femeia supărată. „Nimeni nu trece pe aici şi nimeni nu face nimic ca să ne ajute şi pe noi“, adaugă, nemulţumită, Mariana Ardeleanu.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară Călăraşi“

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite