Călăraşi: Autorităţile au început pregătirile pentru Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Au început pregătirile de sărbători, deşi afară au fost şi 25 de grade Celsius
Au început pregătirile de sărbători, deşi afară au fost şi 25 de grade Celsius

Apropierea cu paşi repezi a sărbătorilor de iarnă a început să se facă simţită în oraş. Deşi afară mercurul din termometre a urcat şi până la 25 grade Celsius, Primăria a demarat campania de Crăciun, montând un brad de peste patru metri înălţime, în faţa minimarket-ului Penny.

Şi patronii magazinelor aşteaptă cu sufletul la gură venirea lunii decembrie, decorându-şi vitrinele cu instalaţii care noaptea sunt aprinse.Febra Crăciunului a început în urmă cu o săptămână, întrucât municipalitatea a reuşit anul acesta să mai amplaseze încă şase brăduţi pentru ca oraşul să îmbrace, cu adevărat haina sărbătorilor.

„Nu avem bani“

„ Anul trecut aveam bani, dar din indolenţă nu am pus atâţia brazi. Anul acesta nu avem bani, dar am reuşit să obţinem sponsorizări. Mi se pare normal să păstrăm tradiţia sărbătorilor de iarnă“, a declarat edilul oraşului, Nicolae Dragu. Încă cinci brazi vor fi amplasaţi în curţile grădiniţelor şi şcolilor. „Deja unul s-a plantat la grădiniţa Prâslea, am încercat să punem cât mai mulţi şi în şcoli ca să fie împodobiţi, Crăciunul fiind bucuria copiilor“, a explicat Nicolae Cuţăr, viceprimarul oraşului.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astazi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Călăraşi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite