Călăraşi: Autorii jafului de la Piraeus şi-au pierdut urma

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La aproape două săptămâni de la jefuirea băncii Piraeus, anchetatorii nu au reuşit să-i identifice pe făptaşii care au furat 6.000 de euro şi 20.000 de lei.

„În fiecare dimineaţă, şefii structurilor operative se întâlnesc şi pun cap la cap toate datele pe care le au. Se fac verificări în continuare, însă, deocamdată, autorii nu au fost identificaţi“, a declarat Ramona Tudor, purtător de cuvânt al IPJ Călăraşi. Anchetatorii spun că au informaţii care nu pot fi făcute publice, deoarece autorii nu au fost prinşi, orice amănunt legat de aceştia putând duce la periclitarea anchetei.

Poliţiştii călărăşeni nu au aflat nici până în acest moment dacă cele două persoane mascate, care au atacat, pe 24 iunie 2010, banca Piraeus, situată în strada Prelungirea Bucureşti, au fugit de la locul faptei cu maşina ori pe jos.„ Este adevărat că a fost sesizată în zona băncii prezenţa unei dubiţe, însă informaţiile nu s-au confirmat. Nu ştim sigur dacă au plecat de acolo cu maşina“, a mai spus Ramona Tudor.

Alt dosar în lucru

Nici autorii altui jaf celebru, petrecut la începutul lunii mai 2010, la doi paşi de baca Piraeus, nu au fost prinşi. Anchetatorii iau în calcul şi posibilitatea ca autorii de la cazinoul „Bagheera“ să aibă legătură cu infracţiunea comisă la bancă. „Ştim cu certitudine că la cele două fapte au participat persoane mascate. Cazurile pot avea sau nu legătură, orice este posibi“, a mai precizat Ramona Tudor.

Două persoane cu cagule pe faţă şi pistoale în mână au jefuit, pe 18 mai 2010, cazinoul „Bagheera“ , de unde au reuşit să plece cu 15.000 de lei. La faţa locului, oamenii legii au stabilit că agentul de pază şi gestionara societăţii, s-au trezit, la ora 3,35, în incinta cazinoului, cu două persoane ce purtau cagule pe faţă şi mănuşi negre în mâini. Prin ameninţări, atacatorii au reuşit să fugă cu banii şi duşi au fost.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite