Călăraşi: Au furat o maşină, au intrat cu ea în gard şi au abandonat-o

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri de 17 ani au furat o maşină care era parcată în faţa unui bar din localitatea Ciocăneşti, pe care au condus-o, deşi nu aveau permis de conducere, au intrat cu ea într-un gard şi apoi au abandonat-o.

Poliţiştii din Ciocăneşti s-au sesizat din oficiu ieri cu privire la faptul că, în seara de 19 februarie 2011, ora 23.30, Dumitru S., de 17 ani, şi Adrian D., de 17 ani, ambii din Ciocăneşti, au sustras un autoturism marca Dacia, aparţinând lui Vasile I., de 48 ani. Autovehiculul se afla parcat, cu cheile în contact, în faţa unui bar din comună.

Minorii au condus autoturismul pe mai multe străzi din Ciocăneşti, iar după ce au intrat cu acesta într-un gard, au părăsit locul accidentului, abandonând autoturismul în apropierea barului de unde a fost sustras.

În cauză s-a întocmit dosar penal, în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, conducerea unui autovehicul de către o persoană care nu posedă  permis de conducere şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite