Călăraşi: Andrei Moraru, cinci medalii la canotaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei se ambiţionează pentru a reuşi să devină un campion.
Andrei se ambiţionează pentru a reuşi să devină un campion.

Din anul 2008, Andrei Moraru practică sportul pe apă şi a reuşit să obţină multe performanţe. În doar doi ani  s-a făcut remarcat la diferite competiţii, dar a şi câştigat medalii.

Adolescentul a început să meargă la canotaj la îndrumările mamei sale, care a practicat timp de patru ani acest sport. „Îmi place foarte mult canotajul şi fiindcă mama mi-a explicat ce înseamnă şi ce realizări pot avea, am dorit să văd ce pot să reuşesc“, spune Andrei.

Andrei Moraru face parte din echipa Clubului Sportiv Şcolar, unde a făcut progrese pas cu pas. Se ambiţionează pentru a reuşi să devină un campion. „Sunt foarte mulţumit de realizările mele de până acum, dar ştiu că se poate şi mai bine. Aşa că fac tot posibilul să obţin rezultate cât mai bune“, a mai spus Andrei.

Peste 15 competiţii

În doar doi ani, Andrei a participat la numeroase competiţii, obţinând de fiecare dată câte un loc fruntaş la dublu sau la simpu. În aprilie 2010 a participat la Campionatul Naţional Fond Juniori de la Timişoara , unde a câştigat locul I la dublu, locul III la Campionatul Naţional pe ergometru şi la Campionatul Naţional Juniori de la Năvodari din august 2010, locul I la dublu vâsle. „Am participat la numeroase concursuri şi sper că vor fi cât mai multe pentru că sunt pasionat de acest sport şi doresc să-mi depăşesc limitele“, a adăugat adolescentul.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Călăraşi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite