Călăraşi: Andreea Stăncescu,în finala Miss Transilvania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adolescenta şi-a încercat norocul la concursul de frumuseţe „Miss Transilvania“, reuşind să ajungă în finală unde a obţinut o menţiune. Din doi în doi ani, două fete din zona Munteniei sunt alese să participe la concursul de frumuseţe „Miss Transilvania“.

Anul trecut s-au înscris la preselecţie 30 de participante. În urma chestionarelor şi a fotografiilor trimise, Andreea a reuşit să fie admisă în finala concursului. „Am fost foarte fericită că am reuşit să ajung în finală. Am fost aleasă eu şi încă o fată, dar mă bucur că am reuşit să cuceresc juriul“, ne-a spus fata, zâmbind.

Chiar dacă nu a reuşit să câştige titlul de „Miss Transilvania“, tânăra a obţinut locul V (menţiune). „Evident că toate concurentele doreau să câştige premiul I, însă nu a fost posibil. Eu sunt mândră de faptul că am reuşit să plec acasă şi cu menţiune.

Cadourile au constat în produse pentru îngrijirea părului şi articole vestimentare. De asemenea, mi s-a oferit un week-end în Transilvania la un hotel de trei stele. A fost foarte frumos şi am învăţat foarte multe lucruri. Consider că a fost o experienţă de viaţă“, a mai spus adolescenta.

Voluntar

Printr-o prietenă, Andreea a aflat de Crucea Roşie şi a mers să vadă ce înseamnă să fii voluntar. „Am mers cu prietena mea la Crucea Roşie şi mi-a plăcut foarte mult cum tinerii se zbat să ajute oamenii nevoiaşi şi  se implică în diverse proiecte“, a adăugat Andreea.

A muncit timp de o lună la proiectul „Banca de alimente“, unde a reuşit să strângă mâncare, bani şi îmbrăcăminte pentru oamenii sărmani. „A fost foarte plăcut când am împărţit mici daruri celor săraci. Îmi place să ajut oamenii şi să fac lucruri bune“, spune adolescenta.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Călăraşi

Călăraşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite