Călăraşi: Anca Ţuculeasa, un voluntar pasionat de drept

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De un, Anca este voluntar la Crucea Roşie şi se implică foarte mult în sprijinirea persoanelor sărmane.

De Crucea Roşie i-a spus o prietenă şi s-a gandit că ar merita să încerce. „Prima dată când am mers la Crucea Roşie nu prea ştiam exact despre ce este vorba, dar m-am gândit să încerc această experienţă. A trecut un an şi tânăra este foarte mulţumită că a ales voluntariatului şi se declară fericită că a intrat într-o familie mare.

„Mi-am făcut foarte mulţi prieteni cu care mă întâlnesc şi în afara programului de voluntariat. Mă simt ca într-o familie, suntem foarte uniţi şi îmi place să-mi petrec timpul liber alături de ei“, a mai adăugat tânăra.

Proiectul „Banca de alimente“

A participat la proiectul „Banca de alimente“ prin care s-au strâns haine şi alimente pentru oamenii săraci, bunuri pe care tânăra, alături de ceilalţi colegi, le-a împărţit familiilor nevoiaşe în ziua de Crăciun. De 1 iunie a împărţit dulciuri pentru copiii de la diferite grădiniţe.

Sunt foarte frumoase aceste acţiuni şi mă simt foarte bine când ajut pe cineva care are cu adevărat nevoie. Am încercat să atragem cât mai mulţi voluntari şi am participat la toate balurile de la licee, costumate în asistente“, a spus adolescenta. Timp de trei luni a fost hostess la o companie producătoare de vinuri, lucrând sâmbăta şi duminica, unde câştiga câte 80 de lei pe zi.

Procuror

Elevă în clasa a X-a, Anca ştie foarte bine ce îşi doreşte în viitor şi ce carieră i s-ar potrivi cel mai bine. „Vreau să urmez cursurile Facultăţii de Drept şi să fac o carieră în procuratură. Îmi place foarte mult dreptatea şi mi-aş dori din suflet să  pot schimba ceva în România şi în sistem“, a precizat Anca.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară “ Călăraşi

Călăraşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite