Călăraşi: Alexandra Radu, a doua din ţară la fotografii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premiată cu locul II pe ţară în 2010 la concursul de artă fotografică, adolescenta este pasionată de natură şi oferă sprijin celor sărmăni prin intermediul Crucii Roşii.

Se caracterizează drept o persoană autodidactă, căreia îi place să studieze şi să-şi rezolve singură problemele. „Faptul că sunt navestistă din clasa a V-a m-a ajutat foarte mult. Am încercat să mă descurs singură şi să-mi fac mulţi prieteni care să-mi sară în ajutor, atunci când am nevoie“, spune adolescenta.
Pasiunea pentru fotografii o are din copilărie şi a încercat tot timpul să-şi cultive gustul pentru frumos, astfel încât să surprindă pe cameră cele mai inedite şi reprezentative imagini.

„Chipul din mulţime“

Participarea la concursurile de fotografie s-a materializat în anul 2010 în câştigarea premiului II pe ţară la competiţia „Chipul din mulţime“. „Este firesc să mă bucur atunci când munca mea este apreciată. Înseamnă enorm pentru un tânăr în formare. Mă mobilizez să obţin rezultate şi mai bune“, a povestit adolescenta.

Pregătire susţinută

Ca să poată obţine cele mai bune rezultate, Alexandra Radu ne-a povestit că fotografiile pe care le realizează au ţinte bine definite şi au la bază o pregătire susţinută. „Am participat la cursurile fotografului Răzvan Eremia, lucru care m-a ajutat să descopăr noi orizonturi. „ La Călăraşi am reuşit să organizez două expoziţii la Consiliul Judeţean şi centrul Fordoc, unde am expus fotografii de toamnă şi de primăvară“, a adăugat adolescenta.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Călăraşi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite