Călăraşi: Alexandra Mihai, elevă de nota 10, campioană la atletism

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-un singur an, adolescenta a reuşit să impresioneze prin performanţe. În prezent, Alexandra este legitimată la Clubul Sportiv Şcolar. „Timp de trei ani am făcut parte din echipa de baschet a şcolii, dar după ce s-a desfiinţat, m-am înscris în echipa de atletism“, a precizat fata. În fiecare an şcolar se organizează un campionat sportiv, competiţie la care Alexandra a impresionat prin performanţă şi tehnică.

 „La început aveam două antrenamente pe săptămână , însă, cu timpul, am început să merg în fiecare zi“, aspus Alexandra. În luna mai 2010, aceasta a reuşit să obţină legitimaţie la Clubul Sportiv Şcolar(CSS).

Concursuri

Alexandra a participat la Campionatul Naţional pentru copii şi a reuşit să se califice la faza finală pe ţară, la proba de lungime, în 2010, la Bucureşti. S-a clasat pe locul 11 din cei 60 de participanţi, bifând un recorde 4,40 metri lungime.

În luna decembrie 2010 a participat, la Bucureşti, la Concursul de sală la proba de garduri şi lungime. „Atletismul mi se pare un sport foarte uşor şi cred că mi se potriveşte foarte bine. Mă bucur că mă sprijină familia şi Marius Tătaru de la CSS şi dirigintele Nicolae Mirică“, a spus Alexandra.

Călăraşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite