Călăraşi: Aleşii - chiulangii/Niciun parlamentar nu a fost găsit în teritoriu în zilele de lucru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu ocazia Zilei Maghiarilor de Pretutindeni, marcată la 15 martie, deputaţii şi senatorii au primit liber pentru a merge la birourile lor din teritoriu.

La cabinetul senatorului UNPR Vasile Nedelcu, uşa era închisă şi nu era absolut nimeni luni, la ora 15.00. Deşi, în mod normal, acesta ar fi trebuit să aibă audienţe şi să discute cu oamenii, la cabinetul său nu era nici măcar secretara. Şi marţi am găsit sediul pustiu.

Extrem de ocupaţi

La cabinetul deputatului PNL Eugen Nicolăescu, fost ministru al Sănătăţii, nu era decât un membru de partid care ne-a informat că audienţele au loc joia şi vinerea. „Astăzi şi mâine în niciun caz. Audienţele au loc joia sau vinerea“, a spus el.

La cabinetul senatorului PDL de Călăraşi, Constantin Dumitru, şefa de cabinet Elisabeta Neagu a explicat că acesta este extrem de ocupat şi că va avea audienţe joia şi vinerea, în funcţie de solicitările avute în Olteniţa şi Lehliu. „Audienţele au loc de regulă joia şi vinerea, după ora 10.30, cu o programare prealabilă. Acum sigur nu vine pentru că are treabă la Bucureşti“, a adăugat ea.

În teritoriu bate vântul

Nici deputatul PDL din colegiul 4 Călăraşi, Stelian Fuia, nu a avut timp pentru audieri, având program doar pentru ziua de joi. „Nu a avut luni şi marţi audienţe. Joi, să zicem pe la ora 11.00, va veni“, a declarat un coleg de partid. Deputatul PSD Ioan Damian are audienţe joia între orele 12.00 şi 14.00 la Călăraşi, la Cuza Vodă, vinerea între 12.00 şi 14.00 şi sâmbăta la Roseţi.

„Luni şi marţi am fost la partid şi am rezolvat anumite probleme de organizare şi la Mircea Vodă. Dacă mă caută cineva la sediu, eu încerc să îl ajut pe cât posibil, chiar dacă în mod normal nu sunt deputat de Călăraşi“, a afirmat deputatul. „Nu am foarte multe persoane care vin la audienţe, dar majoritatea care ajung la mine vor să le găsesc o slujbă. Mi se rupe inima când vin la mine şi nu pot să-i ajut“, mai adaugă Ioan Damian.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Călăraşi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite