Călăraşi: Aglomeraţie la pomana europeană cu făină şi biscuiţi FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aproximativ 100 de oamenii îşi aşteptau rândul la poarta Căminului de bătrâni Antim Ivireanul
Aproximativ 100 de oamenii îşi aşteptau rândul la poarta Căminului de bătrâni Antim Ivireanul

Aproximativ o sută de persoane au aşteptat, de la 7 dimineaţa, să primească ajutoarele de la UE. Oamenii erau nemulţumiţi că au primit mai puţine produse alimentare decât anul trecut.

Fiecare persoană a stat la rând aproximativ 2 ore pentru a ridica produsele distribuite de autorităţile locale. Oamenii îşi aşteptau rândul la poarta Căminului de bătrâni Antim Ivireanul şi fiecare persoană cu venituri de maximum 350 de lei au plecat acasă doar cu 14 kilograme de făină, 13 pachete de biscuiţi, 9 pungi de paste făinoase şi un kilogram de zahăr. Jandarmii i-au ţinut în frâu pe localnici şi nu au fost incidente, distribuirea alimentelor făcându-se relativ în ordine.

ajutoare UE

Nemulţumire generală

Oamenii erau nemulţumiţi deoarece au primit mai puţine produse decât anul trecut. Aceştia au umplut saci, cărucioare şi genţi de voiaj doar cu făină, zahăr, paste făinoase şi biscuiţi. Laptele praf şi mălaiul va rămâne nedistribuit luna acesta.

„De ce ni s-a dat doar un kilogram de zahăr şi de ce nu am primit şi ulei ca anul trecut?  Melcii pot să îi fac doar cu lapte “ ne-a spus, nemulţumită, Elena Călinescu, (70 de ani), pensionară.





Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite