Călăraşi: Afacerile cu sicrie n-au moarte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marfa este pe alese în magazinele de pompe funebre
Marfa este pe alese în magazinele de pompe funebre

Firmele de pompe funebre au împânzit oraşul. Chiar dacă criza financiară este în plină ascensiune, vânzătorii de sicrie spun că încasările sunt pe „val“, vânzările aducându-le venituri considerabile.

Cea mai circulată arteră din oraş, strada Bucureşti, abundă în firme de pompe funebre care atrag clienţii cu tot felul de oferte care mai de care mai accesibile. Sectorul serviciilor de pompe funebre încă nu a început să resimtă criza financiară. Numărul de clienţi au rămas aproape acelaşi ca şi anul trecut, dar dificultăţile financiare fac să nu mai fie dispuşi să cheltuie foarte mulţi bani.

Tot mai multe persoane nu-şi mai permit să cumpere sicrie scumpe, le aleg pe cele convenabile la preţ. Acest lucru se vede la aprovizionarea magazinelor de profil, care aduc sicrie ieftine pentru a le vinde şi oamenilor care nu au posibilităţi materiale.

372 de decese, în august

Vânzările în creştere la magazinele de sicrie sunt susţinute şi de Direcţia Regională de Statistică. Numărul persoanelor care au murit în luna august a fost de 372, cu 46 de persoane decedate mai multe decât în luna anterioară. Fără să fim cinici, tot răul spre bine. Pentru patronii de coşciuge. Acest lucru a fost favorabil firmelor de pompe funebre ale căror venituri s-au menţinut pe linia de plutire, chiar dacă suntem în plină criză financiară.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianlui „Adevărul de Seară“ Călăraşi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite