Călăraşi: Adriana Anghelescu, fermecată de pian

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adriana iubeşte pianul şi limba română
Adriana iubeşte pianul şi limba română

„Atunci când cânt, lumea parcă se învârte în jurul meu, unde totul este plin de armonie şi de linişte“, spune adolescenta. Încă din copilărie, Adriana a avut înclinaţie spre muzică. Acest lucru a fost observat de părinţi, care i-au îndrumat paşii spre Şcoala de Muzică ,,Nicolae Titulescu”.

Adriana a păşit încet, încet spre minunata lume a sunetelor cu ajutorul doamnei profesoare Mady Crângaşu. Pasiunea ei cea mai mare este de a cânta la pian, instrumentul de care a fost fascinată. ,,Atunci când cânt, lumea parcă se învârte în jurul meu, unde totul este plin de armonie şi de linişte” ne spune entuziasmată Adriana Anghelescu.
Primul concurs, premiul doi

Primul concurs l-a susţinut la vârsta de şase ani, la Palatul Naţional al Copiilor la Bucureşti, unde a obţinut premiul doi. Mica pianistă a fost foarte bucuroasă deoarece era primul ei premiu din carieră.,, Am fost extrem de fericită de premiul pe care l-am obţinut.

Eram foarte emoţionată, dar dragostea pentru pian m-a făcut să nu ţin cont de emoţii şi să cânt din tot sufletul” ne-a mai spus Adriana. Reacţia publicului, care a răsplătit-o cu îndelungi aplauze, a făcut-o să se simtă ca o adevărată vedetă.
Trei trofee din Franţa

În clasa întâi a mers în Franţa unde a participat, împreună cu grupul ,,Fluturaşii”, la un concurs de pian. Rezultatele bune nu au întârziat să apară, astfel încât la grupa mică a obţinut premiul întâi şi un trofeu special. La grupa mare a obţinut o menţiune, însoţită de două trofee.

Citiţi mai multe despre Adriana în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Călăraşi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite