Călăraşi: Adrian Neagu a construit prima casă de un metru pătrat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viitorul arhitect vrea să construiască o clădire panoramică de unde să se poată vedea tot oraşul. Şi-a făcut singur schiţa unei căsuţe pe care a construit-o, fără a beneficia de vreun ajutor.

Foarte inteligent şi inventiv lui Adrian îi place foarte mult să deseneze diverse schiţe, iar unele din ele le-a şi transformat în realitate. Într-o săptămână a construit la ţară la bunici o căsuţă pentru a se juca în ea. „Căsuţa are un metru pătrat şi eu singur am făcut şi schiţa, dar şi construcţia în sine“, se mândreşte tânărul. Acesta e de părere că dacă alţii pot, poate şi el, şi nu se teme de provocări. Adoră să meşterească prin casă, dar şi să facă diverse proiecte destul de complicate.

Imaginaţie

Pasionat de fizică şi matematică, băiatul realizează cu uşurinţă proiectele şcolare ce implică, atât imaginaţie, cât şi inteligenţă. Ultimul proiect la fizică l-a făcut în doar o oră. „Am avut de realizat o turbină terestră. A fost destul de simplu. Nu mi-au trebuit decât câteva materiale şi am terminat tot într-o oră“, spune el. Îi place să înveţe, să fie cel mai bun şi nu ocoleşte nicio materie.

Învaţă foarte bine la matematică, română, limba engleză şi adoră să citească cărţi de aventură şi poliţiste. „Ultima carte pe care am citit-o şi care m-a impresionat foarte tare a fost  Winnetou scrisă de Karl May şi, de asemenea, mi-a plăcut foarte mult şi colecţia de aventură scrisă de Jules Vernes“, povesteşte Adrian Neagu.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară Călăraşi“

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite