Călăraşi: Adela Danciu, dansatoare de nota 10

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe parcursul a 4 ani, de când frecventează cursurile de dans, eleva a câştigat 12 diplome de premiul I şi 2 medalii, toate obţinute numai la concursurile naţionale. Adela frecventează cursurile de dans ale Palatului Copiilor de la vârsta de cinci ani şi este elevă în clasa a IV-a la Liceul Teoretic „Mihai Viteazul“ Călăraşi.

Eleva exersează mai multe tipuri de dans: caracter, fantezie, modern, dans cu obiect şi thriller. Cel mai mult este atrasă de dansul cu obiect.

Numai premiul I

După doi ani, a început să participe la concursurile naţionale împreună cu echipa Pheonix şi a început să obţină premii remarcabile. La fiecare concurs la care a participat, eleva a urcat de fiecare dată pe podium luând numai premiul I. „La fiecare concurs la care am participat am obţinut numai premiul I. Pentru fiecare competiţie în parte am dat tot ce am avut mai bun pentru a urca pe podium“ ne-a spus eleva.

La Bârlad, la concursul „Fantezii de vară“ a obţinut premiul I, la Slatina „Stelele Olteniei“- locul I, la Botoşani „Mică floare, mică stea“ locul I şi la Concursul Naţional desfăşurat la Călăraşi, la ediţia a II-a, „Ritm şi graţie“ locul I. „Eu am început să o cunosc mai bine după doi de când a început să vină la Palat. Este o persoană timidă, dar care vrea să reuşescă în viaţă. Este extrem de muncitoare“,  ne-a spus Dorina Varghida, profesorul coordonator.

Eleva a fost iniţiatoarea unui dans cu obiect (baston) la care a fost nevoie doar de câteva retuşuri din partea profesoarei. Imaginaţia, muzica şi coregrafia au aparţinut în totalitate elevei. „Este un copil extrem de muncitor, dar timid. Prin iniţierea acestui dans a vrut să ne arate că are foarte multă voinţă“, ne-a spus Dorina Varghida.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Călăraşi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite