Călăraşi: Accident pe A2 în dreptul localităţii Drajna UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două tiruri şi un autoturism s-au ciocnit la ora 05.12, iar circulaţia a fost oprită pentru două –trei ore, la acest moment traficul desfăşurându-se normal.

UPDATE

În urma accidentului, au rezultat trei victime. Două din acestea au fost preluate cu o ambulanţă şi ce-a de-a treia, şoferul autoturismului Cielo, Constantin M., de 56 de ani, a primit îngrijiri din parte unui echipaj SMURD. Bărbatul avea multe contuzii şi zgârieturi la nivelul capului, în zona feţei, traumatism cervical şi fractură la nivelul antebraţului drept.

„Paramedicii SMURD au acordat primul ajutor persoanei, i-au aplicat guler cervical, i-au administrat oxigen, după care aceasta a fost transportată la spital“, declară purtătorul de cuvânt al ISU Călăraşi, Mihai Ionescu.

Accidentul a avut loc pe Autostrada Soarelui la kilometrul 105+0, în apropierea localităţii Drajna. Cel mai probabil din cauza ceţii s-a produs acest eveniment rutier, deoarece carosabilul este uscat. La faţa locului s-au aflat poliţia, salvarea şi personalul muncitor de la drumurile naţionale.    

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite