Călăraşi: Accident grav pe DN 21 azi-dimineaţă/ Un mort şi patru răniţi UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident rutier, soldat cu decesul unei persoane şi rănirea altor patru s-a produs azi dimineaţă, în jurul orei 7.20, pe DN 21, la aproximativ 15 kilometri de Călăraşi. Impactul dintre o autoutilitară şi un autoturism Dacia a făcut cinci victime.

Ora 15.20. Trei dintre cei patru pacienţi se află în stare gravă. Doi dintre ei au fost operaţi de urgenţă, sâmbătă dimineaţă la Călăraşi. „Am intervenit chirurgical imediat deoarece starea lor se înrăutăţea. Unul dintre ei nu mai putea respira deoarece o coastă ruptă înţepase plămânul, iar celuilalt i s-a efectuat o hemostază“, ne-a declarat dr. Mihai Pahomeanu, chirurgul care a fost de gardă şi i-a preluat pe răniţi.

Tânăra gravidă în două luni nu prezintă risc de pierdere a sarcinii, starea ei de sănătate fiind bună. Pentru unul dintre pacienţi, susţin surse medicale, se încearcă transferarea la spitalul Bagdasar Arseni din Capitală.

image

Nu a acordat prioritate

Ora 9.50. Din primele cercetări ale Poliţiei, se pare că şoferul Daciei, cu nr. Cl-01-HMF, este vinovat de producerea nenorocirii. Costică M. (37 de ani) nu a acordat prioritate şi a intrat în coliziune cu autoutilitara care circula regulamentar pe DN 21, dinspre Drajna spre Călăraşi. Accidentul s-a produs la aproximativ 15 kilometri de Călăraşi, la intersecţia care duce spre comuna Ştefan Vodă. La această oră, 3 persoane rănite grav din Dacie şi o femeie gravidă, aflată în autoutilitară sunt la Spitalul Judeţean Călăraşi pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Echipaje de descarcerare, la faţa locului

Echipajele de descarcere sosite la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru  unuldintre pasagerii aflaţi în Dacie. Coliziunea a fost atât de puternică încât acesta a murit pe loc. Patru persoane, printre care şi o femeie gravidă, Aneta E.(30 de ani) au fost rănite.

Victimele au fost transportate de urgenţă la spital. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, lt. Mihai Ionescu, până la această oră nu s-au stabilit cauzele tragediei. Accidentul a avut loc pe DN21, o arteră intens circulată şi pe care se produc majoritatea accidentelor grave din judeţ.




Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite