Călăraşi: A patra ediţie a programului „Liderii mileniumului trei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tot mai mulţi elevi vor să se înscrie la programul LMT
Tot mai mulţi elevi vor să se înscrie la programul LMT

Deschiderea celei de-a patra ediţii a LMT a avut loc astăzi la Grupul Şcolar „Danubius“ Călăraşi. „Liderii mileniumului trei“este un program desfăşurat în cadul Tenaris-LMT organizat de Fundaţia CODECS pentru leadership în parteneriat cu TenarisSilcotub.

De acest program beneficiază 64 de elevi din Călăraşi şi 96 din Zalău. Costul unui astfel de curs/modul variază între 245 şi 300 de lei şi durează timp de 9-12 săptămâni.
 

„Liderii mileniului trei“ promovează programe de burse oferite de persoane private care susţin interesul public, dezvoltarea excelenţei academice şi profesionale. Faţă de ediţia 2008-2009, numărul elevilor participanţi a crescut considerabil, de la 72 de elevi la 160. În program sunt cuprinse cinci licee din ţară dintre care două din Călăraşi, Colegiul Naţional Barbu Ştirbei şi Colegiul Economic. Obiectivul principal al programului este de a dezvolta un nou set de aptitudini şi competenţe pentru generaţia tânără, acest lucru constă în comunicare, spirit de echipă, autocunoaştere şi soluţionarea conflictelor.

Bacalaureat internaţional

Tenaris a sprijinit procesul de înscriere a Colegiului „Barbu Ştirbei“ în programul Diplomă de Bacalaureat Internaţional(BI). Acesta a devenit primul liceu public din România acreditat pentru BI. „Înainte să mă înscriu la LMT eram opersoană foarte timidă şi nu îmi spuneam opinia. Acum ştiu că opinia mea contează. Pentru mine, participarea în cadrul acestui program a însemnat o perfuzie de optimism“ a spus, Alexandra Micu, un viitor trainer.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite