Călăraşi: 300 de persoane legitimate într-o singură noapte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 300 de persoane au fost legitimate, au fost aplanate 14 scandaluri şi s-au constatat 12 infracţiuni în cadrul unei razii efectuate de oamenii legii, în noaptea de 17/18 septembrie 2010.

Sute de poliţişti de la ordine Publică, Circulaţie, Investigaţii Criminale, dar şi efective însemnate de jandarmi şi poliţişti de frontieră au împânzit oraşele Budeşti, Fundulea şi Lehliu Gară pentru a-i identifica pe cei certaţi cu legea. În urma acţiunilor, au fost constatate 12 infracţiuni, fiind identificaţi 8 suspecţi de săvârşirea de fapte penale. Au fost aplanate 14 stări conflictuale şi au fost legitimate peste 300 de persoane.

4 persoane fără permis

Poliţiştii au aplicat 139 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 110 pentru încălcarea normele de convieţuire socială,  a ordinii şi liniştii publice, valoarea totală a amenzilor fiind de 34. 910 lei. Cele mai multe nereguli au fost în trafic, unde 4 persoane au fost descoperite neavând permis de conducere, deşi se aflau la volan, punând în pericol traficul pe drumurile publice.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite