Călăraşi: 20 de trasee ticsite cu mormane de gunoi, în vizorul autorităţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai mare proiect de implicare socială organizat până acum în România va fi pus în practică şi la Călăraşi. 20 de trasee au fost stabilite în întreg judeţul pentru ecologizare.

Programul „Let`s Do It, Romania!” va fi pus în practică, pe 25 septembrie 2010, autorităţile locale reuşind deja să identifice zonele unde sunt depozitate resturile menajere. Consiliul Judeţean Călăraşi a încheiat un partneriat în cadrul căruia colaborează cu 9 instituţii publice şi 2 O.N.G.-uri. Judeţul a fost împărţit în 20 de trasee pentru cartare, fiecare partener implicându-se în identificarea mormanelor de gunoi în arealele naturale.

Vizite în teren

„Consiliul Judeţean Călăraşi, împreună cu ADI “Ecomanagement Salubris, au efectuat traseul cu numărul 11, identificând 5 mormane de deşeuri, în zona Fundulea - Tămădău Mare – Lehliu – Săpunari“, se precizează într-un comunicat al Consiliului Judeţean. De asemenea, instituţia a organizat o serie de întâlniri cu reprezentanţii Primăriilor din judeţ pentru mobilizarea cât mai multor forţe în această campanie de voluntariat.

Ziua de Curăţenie Naţională

„Let`s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială organizat până în prezent în România, care îşi propune curăţarea mormanelor de gunoi generate de oameni în arealele naturale ale ţării, într-o singură zi. Ziua de Curăţenie Naţională este 25 septembrie 2010, dată la care toţi românii sunt aşteptaţi să se implice.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite