Călăraşi: 15 echipe de poliţişti, în competiţie pentru „Plătica de criză“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii şi jandarmii din 8 judeţe s-au întrecut la concursul naţional de pescuit„Plătica de criză“, desfăşurat pe lacul Săruleşti, în perioada 21-24 iulie 2010.

Timp de zile, 15 echipe de poliţişti şi jandarmi au scos din baltă aproximativ 1.700 kilograme de peşte. Competiţia s-a desfăşurat, în perioada 21-24 iulie 2010 şi a reunit oameni ai legii din opt judeţe: Cluj, Olt, Alba, Arad, Bucureşti, Maramureş, Ialomiţa şi Călăraşi. „Plătica de criză“ a fost organizată de Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor, reprezentată prin Regiunea 1 Călăraşi şi s-a desfăşurat pe balta care găzduieşte concursul mondial de pescuit la crap.

Cea mai mare captură

 Prima zi a concursului a debutat cu o captură de crap, în greutate de 8,220 kg, cei care „au spart gheaţa” fiind concurenţii Regiunii 4 Bucureşti, iar membrii Regiunii Olt au capturat cea mai mare plătică. Concursul s-a încheiat pe 24 iulie 2010, printr-o festivitate de premiere, iar la ultima cântărire a peştelui capturat de către fiecare echipă, s-a stabilit ordinea podiumului : locul I – echipa din Regiunea Alba, cu 328,43 kg peşte, locul II – echipa din Regiunea Arad cu 185,40 kg peşte şi locul III – echipa din Regiunea Alba, cu 178,62 kg peşte.



Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite