Călăraşi: 1.250 de maşini au fost duse la fier vechi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mulţi călărăşeni au renunţat la bătrânele Dacii, cu care şi-au făcut treaba câţiva ani buni. Aceştia au preferat să primească un voucher pentru a-şi cumpăra alte maşini sau, pur şi simplu, pentru a le vinde şi a face rost de bani.

Gheorghe Savu (46 de ani), tehnician în dezmembrări auto, a dat o maşină marca Dacia , veche de aproximativ 12 ani, în schimbul unui voucher. „ Am primit voucherul în schimbul maşinii, în valoare de 3.800 de lei, şi am reuşit să îl vând cu 1.700 de lei. Nu am avut bani ca să îmi cumpăr altă maşină“, a explicat Gheorghe Savu.

Mai bine decât în 2009

Anul acesta a mers mult mai bine, comparativ cu anul 2009, când au fost doar 700 de maşini la casat. În 2010, au fost duse la fier vechi 1.250 de autovehicule. La firma de casare se primesc autoturisme, mijloace de transport până la opt persoane şi utilitare până la 1,5 tone. „Noi solicităm un număr de vouchere la Administraţia Fondului pentru Mediu(AFM), sucursala Bucureşti. În funcţie de numărul de vouchere de care dispun şi ei, ne repartizează şi nouă“, a declarat Daniel Olăraşu, director logistic la firma de casare.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Călăraşi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite