Călăraşi: 11 percheziţii la locuinţele mai multor traficanţi de ţigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În raziilor efectuate, ieri şi azi dimineaţă, în oraş şi în comuna Jegălia, poliţiştii au depistat trei persoane care deţineau 936 de pachete de ţigări în valoare de 10.291 lei.

Forţe impresionante de poliţişti de la Investigarea Fraudelor, Serviciului de Intervenţie Rapidă şi jandarmi, cu sprijinul de specialitate al ofiţerilor Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă Călăraşi şi Serviciului Român de Informaţii au efectua mai multe percheziţii la locuinţele mai multor persoane suspecte de săvârşirea de infracţiuni prevăzute de Codul fiscal, precum şi la sedii de societăţi comerciale.

Marfă din Republica Moldova

La domiciliul Getei N.(29 ani), din Călăraşi, au fost depistate 396 de pachete de ţigarete netimbrate din Republica Moldova şi Ucraina, în valoare totală de 3.136 lei. Acasă la Ecaterina C.(69 ani) au fost găsite alte 540 de pachete de ţigarete netimbrate, de diferite mărc, în valoare de 4.277 lei.
Toate bunurile, în valoare totală de 10.291 lei, au fost ridicate în vederea confiscării.Cercetările vor fi continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinerea în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării.
      

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite