Călăraşi: 1.100 de candidaţi susţin, azi, cea de-a doua sesiune a bacalaureatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 1.100 de candidaţi care nu au reuşit să promoveze examenul de bacalaureat  în vară îşi încearcă din nou, astăzi, norocul.

Cea de-a doua sesiune a bacalaureatului începe astăzi şi se va încheia pe 3 septembrie 2010, peste 1.100 de candidaţi fiind înscrişi pe liste pentru a promova examenul. În judeţ vor fi deschise doar două centre de examinare: la Colegiul Economic şi Liceul Teoretic "Mihai Eminescu", precum şi un centru de evaluare a lucrărilor la Colegiul Naţional "Barbu Ştirbei".

Cea de-a doua probă orală, evaluarea competenţelor lingvistice la o limbă străină, este programată pentru zilele de 24 - 25 august, iar în următoarele două zile, candidaţii vor participa la proba de evaluare a competenţelor digitale.  Pe 30 august 2010 este programată preima probă scrisă, cea la limba şi literatura română, urmată în data de 1 septembrie de proba obligatorie a profilului.

Ultima probă va fi susţinută în la 3 septembrie, urmând ca pe 5 septembrie, în centrele de examen, să se afişeze primele rezultate. În prima sesiune de examen, la Călăraşi puţin peste 50% din cei înscrişi pe liste au reuşit să promoveze examenul.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite