Ziua Marinei, sărbătorită în Parcul Central, pe malul Borcei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În 2011, Primăria Călăraşi are mai puţini bani pentru premierea concurenţilor, faţă de anii trecuţi. Ca să respecte tradiţia şi în acest an, autorităţile locale au aprobat suplimentarea bugetului cu încă 10.000 lei pentru festivităţile organizate pe 15 august. În ultimii doi ani, bugetul alocat pentru aniversarea acestei zile a fost de 30.000 lei.

Evenimentul se va desfăşura în Parcul Central, pe malul Borcei, unde vor fi organizate întreceri sportive, spectacole cultural-artistice  şi obiceiuri specifice marinarilor.

Bani puţini

Pentru sărbătorirea Ziua Marinei, anul acesta în bugetul local figurau doar 10.000 de lei. Pentru că şi-au dat seama că suma este insuficientă, în ultima şedinţă, consilierii au aprobat suplimentarea cu încă 10.000 lei. „Sunt bani mai puţini ca anul trecut,  dar încercăm să ne limităm la ce avem. În anii trecuţi pentru Ziua Marinei au fost alocaţi câte 30.000 lei, însă anul acesta banii pentru premierea concurenţilor vor fi mai puţini“, a declarat Picu Şişman, viceprimarul oraşului.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite