Călăraşi: Ziua Europeană a biodiversităţii, omagiată la Şcoala „Gheorghe Florea“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii de la clasa I-a de la şcoala cu clasele I-VIII „Gheorghe Florea“ au omagiat Ziua Europeană a biodiversităţii.

Sub motto-ul „Împreună pentru Biodiversitate“, Agenţia pentru Protecţia Mediului Călăraşi, compartimentul de Arii Protejate, a omagiat această zi,  printr-o acţiune organizată la Şcoala cu clasele I-VIII „Gheorghe Florea“.

image

Elevii din clasa a I-a sub îndrumarea învatăţoarei Camelia Toneanu au prezentat un program artistic alcătuit din: sceneta „Poveste din pădurea poluată“ şi parada costumelor din materiale reciclabile „Noi şi Pământul“.



Programul a continuat cu un minunat cântec ce îndeamnă la ocrotirea naturii atât pe cei din generaţia ei cât şi pe cei mari, intitulat chiar „Ocrotiţi Natura“, interpret de eleva din clasa I-a, Miruna Ifrim. Alexandra Dulgheru, o colegă a acesteia, a interpretat poezia „Salvaţi Pământul“.

Elevii clasei a VIII-a, alături de profesor coordonator Victoria Dudău şi director profesor  Marin Neata au susţinut referate pe tema motto-ului „Împreună pentru Biodiversitate“. La sfârşitul programului elevii au primit diplome, câte o mapă cu materiale informative, pixuri şi creioane.

image
Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite