Inedit: Primarul Călăraşiului, îmbrăcat în uniformă miliară la Ziua Armatei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul oraşului Călăraşi, pentru prima dată în public în uniformă
Primarul oraşului Călăraşi, pentru prima dată în public în uniformă

Primul gospodar al oraşului, Nicolae Dragu, ştie să lucreze la propria imagine. El a participat la festivităţile pentru Ziua Armatei în uniformă militară.

Este pentru prima dată când primarul oraşului Călăraşi vine echipat în costum militar, dând dovadă de originalitate. Ca scos din cutie, Dragu a asistat la ceremonia desfăşurată la monumentul eroilor de la „Bălan“ şi a atras toate privirile. Pe tot parcursul festivităţii, în stânga sa s-a aflat geneneralul în rezervă Ioan Onofrei, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Veteranilor de Război.Colonel în rezervă, Nicolae Dragu a îmbrăcat de Ziua Armatei uniforma militară pentru a cinsti memoria ostaşilor căzuţi pe front. Prefectul judeţului Călăraşi, Emil Muşat nu a ratat momentul şi a ţinut să-l felicite pe primar pentru costumaţia aleasă.

Chiar dacă afară mercurul din termometre nu a trecut de 7 grade Celsius, manifestarea a reunit toţi şefii de instituţii locale, dar şi cetăţeni. Mai multe grupe de copii de la şcoli şi grădiniţe din oraş au tremurat serios înainte de programul artistic pe care l-au prezentat. Coroane de flori la monumentul eroilor au fost depuse de conducerea Poliţiei, SRI, Jandarmeriei, ISU, Poliţiei de Frontieră, Primăriei şi Consiliului Judeţean.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite