Călăraşi: Vasile Şeicaru cântă diseară pe scena Festivalului de Folk

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Faimosul interpret va încânta publicul cu melodiile sale
Faimosul interpret va încânta publicul cu melodiile sale

Astă seară este finalul festivalului care va încheiat cu premierea câştigătorilor, invitaţii speciali vor încinge atmosfera cu melodiile lor. Spectacolul va începe la orele 18.00.

Fiind ultima seară a festivalului spectatorii se vor bucura atât de prezenţa unor artişti consactaţi precum Vasile Şeicaru dar şi de cea a câştigătorului de anul trecut al trofeului Festivalul Naţional de Folk „Chitara Dunării“, Mihai Voicu, un tânăr de 17 ani, din Suceava. O prezenţă specială pe scena festivalului o reprezintă o  faimoasă interpretă ce va veni special din Bulgaria pentru acest eveniment. „Margarita Drumeva va interpreta câteva piese bulgăreşti şi două trei piese româneşti. Sunt sigur că publicul va fi încântat“, declară directorul Centrului Cultural Judeţean, Prof.drd. Liviu Anghel.

Trofeul festivalului valorează 3.000 de lei

Câştigătorul premiului I va pleca acasă cu 2.000 de lei, premiul II va fi recompensat cu suma de 1.500 de lei, iar la premiul III este alocată suma de 1.000 de lei. Valoarea trofeului Festivalului de folk este de 3.000 de lei, însă vor mai exista şi nişte premii speciale ale juriului. Preţul unui bilet este de 5 lei pentru locurile cu vizibilitate mai redusă şi 10 lei pentru loje şi locurile din apropierea scenei.



 

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite