Primarul Călăraşiului, Nicolae Dragu, a uitat la lansarea candidaţilor UNPR sub ce culoare candidează

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actualul primar al Călăraşiului a participat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, la lansarea candidaţilor Uniunii Naţionale pentru Progresul României(UNPR). Nicolae Dragu a stârnit râsul colegilor şi amuzamentul întregii săli atunci când a luat cuvântul la tribună. Dragu a uitat pentru un moment culoarea partidului sub care candidează pentru al patrulea mandat.

Ca un spirit de glumă, Nicolae Dragu a dorit să-şi înceapă discursul cu “ciuma roşie”, însă s-a corectat rapid şi a recunoscut că şi UNPR-ul a adoptat culoarea roşie. La evenimentul de la Parlament au participat preşedinţii UNPR Gabriel Oprea, Marian Sârbu şi Cristian Diaconescu, secretarul general Neculai Onţanu, candidaţi din întreaga ţară şi aproximativ o mie de membri şi susţinători ai partidului. Liderul UNPR Gabriel Oprea va coordona campania partidului la nivel naţional, iar preşedintele de onoare Cristian Diaconescu va fi purtătorul de cuvânt.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Călăraşi despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla în timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite