Călăraşi: Terra a închis două sedii de frica poliţiştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În acest spaţiu a avut timp de trei luni Terra agenţia de modele
În acest spaţiu a avut timp de trei luni Terra agenţia de modele

Viitoarele manechine şi-au dat seama că urmau să fie trase pe „sfoară“. Afacerea ialomiţeanului Ion Tămârjan, Terra pentru prieteni, ar fi putut să se deruleze cu succes şi în oraşul de pe malul Borcei, dacă clienţii acestuia nu îl reclamau autorităţilor.

Agenţia de Fotomodele Enigma al lui Terra a funcţionat, în urmă cu doi ani, într-un spaţiu situat într-o zonă centrală a oraşului, dar doar pentru trei luni. Firma a trebuit însă să se mute din cauza plângerilor depuse la Poliţie. Pentru o şedinţă foto cereau bani, iar după aceea le promiteau tinerilor că-i ajută să urmeze o carieră spectaculoasă în modeling.

„ A fost scandal mare, erau familii care veneau cu copii minori pentru modeling, iar cei de la agenţie le luau banii şi după aceea îi minţeau. Aproape în fiecare seară venea Poliţia“, a declarat o femeie, care vrea să rămână anonimă. Cei mai mulţi „clienţi“, care veneau la agenţia lui Terra, erau copii minori, fete şi băieţi. „Cei care au avut curajul să depună plângere şi-au recuperat banii, din câte am auzit cam între 12-15 milioane lei vechi“, a mai adăugat anonima.

„Erau cam dubioşi“

În Călăraşi, a mai existat un alt sediu, dar nici acolo firma nu a funcţionat prea mult timp.Spaţiul fusese închiriat pe strada Flacăra nr.83. Proprietara casei este plecată în străinătate şi după ce agenţia de modeling şi-a făcut bagajele, femeia a vândut imobilul. „ Îmi aduc aminte de această agenţie, erau cam dubioşi, dar nu ştim mai multe“, a spus una dintre vecine.

La ultimul sediu, care aparţine firmei Confort, aceştia au plătit chiria în avans pe trei luni şi spuneau că sunt din Craiova. „Noi cerem chiria pe trei luni în avans. I-am întrebat ce vor să deschidă şi au spus că agenţie de fotomodele. După ce au plecat, i-a căutat la noi Poliţia“, a explicat Mioara Roibu, contabilă la Confort.

Imaginea firmei

Alina Albaţă (23 de ani), din Călăraşi, fostă elevă a Colegiului Naţional Barbu Ştirbei, este implicată în scandalul „Prostituţie şi politicieni“. Tânăra spune că nu are nicio legătură cu acest scandal şi din acest motiv a vorbit cu presa. „Am căzut ca musca-n lapte în conflictul ăsta“, spune fotomodelul.

Citiţi mai multe despre acest subict în ediţia de azi  a cotidianului Adevărul de Seară Călăraşi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite