Călăraşi: Serena Stoi îşi doreşte să devină o femeie de afaceri de succes în Anglia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Când era mică îşi dorea să fie actriţă pentru că îi plăcea arta filmului şi adora să se uite şi să admire actriţele care aveau rolurile principale.

Pentru că în Călăraşi nu sunt cursuri de actorie, Serena a renunţat la această idee şi a ales altceva pentru viitorul ei.

Doar medii de 10

O fire ambiţioasă şi realistă, de când a intrat la şcoală tânăra a avut numai medii de 10, fiind premiantă în fiecare an. Materiile ei preferate sunt limba engleză, matematica şi fizica. „ Îmi place limba engleză foarte mult si pe parcurs o să am nevoie de ea, iar matematica mi-a plăcut din clasele primare şi am învăţat-o cu drag, fizica fiind un alt domeniu care mă fascinează,“ spune eleva. Fiind o tânără care ştie ce îşi doreşte de la viaţă, pe primul loc primează şcoala.

Diplome obţinute

A participat la multe olimpiade şi concursuri având peste 30 de diplome şi o medalie de aur. La Olimpiada de limba engleză, faza judeţeană a luat premiul II, diplomă de merit la Concursul Naţional de Evaluare TIC „ Informatică Tudor  Sorin “ premiul III, Olimpiada judeţeană de fizică- premiul I, Bursă de merit pentru rezulatate deosebite la învăţătură de la Tenaris Silcotub şi medalia de aur la Concursul de matematică „Dan Barbilian“.„ Primul concurs la care am participat a fost în clasa a IV-a, ce cuprindea mai multe discipline, şi de atunci merg la fiecare olimpiadă şi concurs,“ povesteşte tânăra.

Planuri de viitor

După ce termină liceul, ştie sigur că va opta pentru Academia de Studii Economice, Facultatea de Administrarea Afacerilor în limbi străine şi la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice. Vrea să urmeze aceste două profile în acelaşi timp. „ Mi-ar plăcea să am o bursă de merit să pot pleca în străinătate, Anglia sau America, pentru că în România nu mă pot realiza pe plan profesional,“ povesteşte Serena.

Îşi doreşte să înfiinţeze o firmă de publicitate şi să fie o femeie independentă şi de succes. „Ţintesc destul de sus, pe lângă anii de muncă şi învăţătură, sper să am şi noroc, să fiu la locul potrivit în momentul potrivit pentru a-mi îndeplini visele,“  spune fata.

Citiţi mai multe despre Serena în ediţia de azi a cotidianului Adevărului de Seară Călăraşi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite