Călăraşi: Rutiera a prins un hoţ condamnat la 4 ani de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma unui control aparent banal în trafic a fost descoperit un hoţ care fusere condamnat la patru ani de închisoare dar fugea pentru a scăpa de pedeapsă.

Ieri, la ora 14.00, agenţi din cadrul posturilor de poliţie Gălbinaşi şi Sohatu au oprit în trafic, pe strada Tudor Vladimirescu, din Comuna Gălbinaşi, un autoturism marca BMW.

Din verificările efectuate, s-a constatat că George O., de 29 ani, din Gălbinaşi, care conducea autovehiculul, nu posedă permis de conducere, iar valabilitatea numărului de înmatriculare era expirată din data de 02 decembrie 2010.
       
Pasagerului aflat pe scaunul din dreapta faţă a fost legitimat în persoana lui Florin Marian M., de 27 ani, din Comuna Traian, Judeţul Brăila, poliţiştii constatând, în urma verificărilor efectuate, că, la data de 07 octombrie 2010, Judecătoria Brăila a emis pe numele său un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Acesta se sustrăgea executării a patru ani şi patru luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

Florin Marian M.  a fost predat poliţiştilor de intervenţie rapidă Călăraşi, în vederea depunerii în penitenciar. Pe numele lui George O. s-a întocmit dosar penal pentru conducere fără permis a unui autovehicul neînmatriculat şi cu numere de înmatriculare false.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite