Călăraşi: Prins de 4 ori că transporta ilegal călători

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un operator de transport din Fundulea a fost sancţionat de poliţişti pentru efectuarea transportului rutier public de persoane, fără a deţine licenţă de traseu.

Ieri, la ora 09.10, un echipaj de poliţie rutieră, aflat într-o acţiune comună cu ARR Călăraşi pentru combaterea transportului rutier public ilegal de persoane, a depistat pe D.N. 3, pe raza Oraşului Fundulea, pe Ştefan P., de 38 ani, din Bucureşti, în timp ce conducea un microbuz de transport persoane. Acesta efectua transport rutier public de persoane pe ruta Fundulea – Bucureşti, fără ca operatorul să deţină licenţă de traseu.

Operatorul de transport a fost sancţionat contravenţional cu o amendă în valoare de 20.000 lei. Poliţiştii au reţinut certificatul şi plăcuţele cu numărul de înmatriculare şi suspendarea dreptului de utilizare a vehiculului pentru o perioadă de 6 luni.


Operatorul de transport este la a patra abatere de acest gen, aplicată de poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Călăraşi din luna iunie 2010 până în prezent.
În urma verificărilor efectuate a rezultat că acesta nu a achitat taxa de utilizare a reţelei de drumuri naţionale, fiind sancţionat contravenţional.

Conducătorul auto, Ştefan P., a fost sancţionat cu amendă în valoare de 2.000 lei pentru că în momentul controlului transporta mai mulţi călători decât numărul de locuri prevăzute.



Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite