Călăraşi: Primăria oferă o clădire sportivilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierii locali au aprobat ca vechea centrală din zona 5 Călăraşi să fie dată în folosinţă Clubului Sportiv Şcolar. În urma incendiului de la sala de box din incinta stadionului, sportivii nu mai aveu unde să se antreneze.

„Toată sala a fost distrusă de incendiul din 28 februarie 2011, motiv pentru care am făcut cerere către Primărie pentru a ne da în administrare un spaţiu pentru antrenamentele secţiilor de box şi canotaj ale clubului nostru“, ne-a spus Marius Tătaru, director al Clubului Sportv Şcolar. În urma solicitării depuse de directorul Clubului Sportiv Şcolar, consilierii locali au hotărât să le ofere sportivilor clădirea veche din zona 5 Călăraşi. „ E un lucru foarte bun că au fost de acord să ne dea acea clădire. Deşi ne putem muta de la 1 iunie 2011, nu o să putem face acest lucru deoarece trebuie să amenjăm un pic sala“, a mai spus Tătaru.

Face naveta

Directorul CSS ne-a mai spu că o să le fie foarte greu să găsească sponsori pentru amenajarea sălii. „O să ne fie foarte greu, intrarea a fost zidită, dar pPimăria ne va ajuta cu uşa şi cu schimbarea geamurilor. Centrala e construită cu susbsol la 4 metri, acolo vom amenja sala de forţă şi sus sala de box. Sperăm să rezolvăm cât mai repede, este greu, antrenorul Grigore Bondavali face naveta la Grădiştea pentru a antrena copiii“, a mai precizat Marius Tătaru.

Clădirea are opt sute de metri şi a mai fost renovată şi izolată. „Suprafaţa clădirii are opt sute de metri şi în urmă cu câţiva ani a fost izolată şi renovată, dar fiind nefolosită, trebuie amenjată“, ne-a declarat Nicolae Dragu, primarul oraşului.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Călăraşi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite