Călăraşi: Un Peugeot a luat foc pe Autostrada Soarelui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto arhiva
foto arhiva

Pompierii au intervenit aseară, pe Autostrada Soarelui, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o maşină, marca Peugeot. Mai bine de 20 de minute s-au luptat cu flăcările pompierii.

Pompierii au intervenit aseară, la ora 23.11, pe raza localităţii Ştefan cel Mare, pe Autostrada Soarelui, la km 134 + 300 metri, pe direcţia de mers Bucureşti – Constanţa, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism marca Peugeot, care aparţinea Emiliei D.  La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta cu violenţă la nivelul întregului autovehicul.

Pompierii s-au deplasat la faţa locului cu o autospecială şi au acţionat pentru stingerea incendiului timp de aproximativ 20 de minute. Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompieri  la faţa locului, incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric produs la nivelul instalaţiei electrice a autoturismului. În incendiu au ars vehiculul marca Peugeot 307 în proporţie de  90 % şi articole de îmbrăcăminte aflate în acesta, valoarea pagubelor fiind estimată la circa 25.000 de lei.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite