Călăraşi: Permis cu... ghinion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În urma accidentului, ambele maşini implicate au fost avariate
În urma accidentului, ambele maşini implicate au fost avariate

Marius Moise, un tânăr de 18 ani care a obţinut permisul de conducere de doar câteva săptămâni, nu a respectat semnificaţia indicatorului „Oprire“ şi a accidentat două persoane.

Declarat proaspăt şofer la începutul lunii noiembrie 2010, tânărul s-a şi ales cu dosar penal, după ce a a avariat două maşini, a rănit tot atâtea persoane şi a distrus intrarea într-un magazin, situat pe strada Griviţa, la intersecţia cu Eroilor. Tânărul nu consumase alcool, iar incidentul s-a petrecut după ce a ignorat indicatorul „Oprire“.

Acesta conducea un autoturism marca Hyunday pe Str. Eroilor şi nu a respectat semnificaţia indicatorului „Oprire“. Din cauza faptului că nu a acordat prioritate, acesta a intrat în coliziune cu un alt autoturism, marca Honda, ce se deplasa pe strada Griviţa.

În urma accidentului autoturismul condus de Marius Moise a intrat într-un magazin, distrugându-I uşa şi geamul, i-a rănit şi pe cei doi pasageri care erau cu el în maşină iar cele două autoturisme au fost avariate. După accident şoferul maşinii, Honda a fugit de la faţa locului.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite