Călăraşi: O bătrână a murit carbonizată în urma unui incendiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locuinţa unei bătrâne de 83 de ani a luat foc, din cauza unor haine lăsate în apropierea sobei. Acestea s-au aprins, şi în scurt timp, incendiul a cuprins întreaga casă.

Pompierii din cadrul Gărzii de intervenţie Budeşti au fost solicitaţi să acţioneze joi seara, la ora 23.02,  pe raza localităţii Cucuieţi, comuna Plătăreşti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă, proprietate individuală, aparţinând Niculinei S.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta cu violenţă la nivelul întregii locuinţe. Pompierii s-au deplasat la faţa locului cu două autospeciale şi au acţionat pentru stingerea incendiului timp de aproximativ o oră şi 25 de minute de luptă cu flăcările. Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompieri la faţa locului, incendiul a izbucnit, probabil, din cauza jarului căzut din soba cu acumulare de căldură (de teracotă) pe materialele textile aflate pe pardoseala bucătăriei.

În incendiu şi-a pierdut viaţa proprietara locuinţei, Niculina S., în vârstă de 83 de ani, trupul neînsufleţit al acesteia fiind găsit carbonizat în bucătăria locuinţei de către pompieri. În incendiu au ars: 60 de grinzi din structura acoperişului, 30 de grinzi din construcţia tavanului, aproximativ 60 de metri pătraţi din tavanul de trestie al locuinţei, elemente de mobilier şi aproximativ 20 kg de materiale textile. 


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite