Călăraşi: Preţul apartamentelor, în cădere liberă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi în anii trecuţi, existau la Călăraşi, patru agenţii imobiliare, acum a rămas doar una, însă clienţii nu se îmbulzesc nici la aceasta.

Deşi preţul apartamentelor a scăzut foarte mult şi a ajuns la nivelul anilor 1999-2000, nu există cumpărători. Preţul unui apartament cu două camere, fără dotări, dintr-o zonă mărginaşă a ajuns la 80.000-90.000 de lei, iar al unuia situat într-o zonă centrală şi cu aer condiţionat, centrală, parchet, gresie faianţă şi geamuri termopan este de cel mult 140.000 de lei. Un apartament cu trei camere costă între 150.000-160.000 de lei , iar unul cu patru camere este aproape la fel.

Nici închirierile nu mai merg

„Preţurile au scăzut foarte mult în ultimii ani dar cu toate acestea nu se mişcă nimic. Nu se vinde absolut nimic şi nici măcar închirierile nu mai merg, în condiţiile în care chiria a scăzut aproape la jumătate“, declară Marinică Fulger, fost administrator al agenţiei imobiliare Regal.

Acesta a fost nevoit să-şi închidă societatea comercială în toamna anului 2009 şi şi-a continuat activitatea ca PFA, însă fără succes. „Am continuat să plătesc taxele degeaba“, spune agentul imobiliar.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite