Călăraşi: Milea Ciulin, chitara, prima şi ultima dragoste

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Milea iubeşte chitara din adolescenţă
Milea iubeşte chitara din adolescenţă

Iubeşte muzica încă din copilărie, iar la vârsta de 15 ani a achiziţionat prima chitară. De atunci a cântat în fiecare zi a vieţii sale cu aceeaşi pasiune.

Milea este solist vocal şi instrumentist în Orchestra Ansamblului Folcloric Bărăganul la Centrul Culturat Judeţean Călăraşi, de 12 ani. Împreună cu colegii săi a vizitat toată Europa şi nu numai. „Am participat la numeroase festivaluri internaţionale de muzică uşoară, populară. Cântăm toate genurile de muzică şi îmi place foarte mult să interpretez muzica moldovenească, dobrogeană şi oltenească“, spune bărbatul.

Acesta mai cântă uneori şi la acordeon şi vrea să cânte până va ieşi la pensie. „Încă sunt îndrăgostit de muzică. Acesta înseamnă o a doua viaţă pentru mine şi, uneori, cariera a fost pusă înaintea familiei“, mărturiseşte chitaristul. „Deşi uneori muzica a fost pusă mai presus de familie, cele trei fiice ale mele, Mioara, Mirela şi Cristina reprezintă împlinirile mele ca om. Am şi o nepoţică de trei ani şi jumătate, Alessia“, spune bucuros interpretul.

Autodidact

Milea îţi aminteşte cu nostalgie cum a învăţat singur să cânte. A cumpărat o chitară acustică la vârsta de 15 ani şi, deşi nu are studii în domeniu aprofundate , spune că a reuşit să se facă remarcat. Mărturiseşte că în perioada pe care a efectuat stagiul militar a acumulat multă experienţă. „Am făcut armata la Constanţa şi am făcut parte din fanfara unităţii. Acolo am acumulat mai multe cunoştinţe“, rememorează acesta. După terminarea stagiului militar acesta a început să cânte prin restaurante. Chitara reprezintă pentru el prima şi ultima dragoste, un lucru fără de care nu ar putea trăi.

Hobby devenit meserie

Deşi recunoaşte că această meserie, de-a lungul timpului, a avut şi părţi negative, artistul nu ar schimba nimic din ce a trăit până acum. „Au fost momente în care meseria mea era denigrată, însă cei care îmi sunt alături mă cunosc foarte bine şi ştiu ceea ce fac şi ce sunt“, spune Ciulin, adăugând „dacă ar fi să o iau de la capăt, aş face totul la fel, doar că aş aprofunda studiile în muzică“. 

Interpretul recunoaşte că la începuturile carierei hobby-ul pentru muzică s-a transformat în pasiune şi apoi a făcut din acest lucru o meserie. Este prima şi ultima mea dragoste“,  spune, plin de emoţie, artistul.

Citiţi mai multe despre Milea Ciulin în ediţia de azi a cotidianului Adevărul de Seară Călăraşi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite