Astăzi s-a inaugurat magazinul Macro din cartierul 2 Moldoveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Călărăşenii au venit în număr mare, azi-dimineaţă, la inaugurarea celui mai modern şi aprovizionat magazin din oraş. Deschiderea Macro în cartierul 2 Moldoveni, după luni de aşteptări, i-a făcut pe oameni pe vină la cumpărături. La ora 10.00, peste 350 de persoane cumpăraseră produse din acest magazin.

„Este super magazinul! Nu se compară cu nimic din oraş. Ştiam că se va deschide şi am venit să cumpăr câte ceva, dar şi să văd ce preţuri au. Sunt accesibile şi chiar mă gândesc să cumpăr băutură pentru barul pe care îl am în oraş“, a spus Marian Coleaşe(26 de ani), administrator.

Bunătăţi, la preţ de chilipir

Pe strada Belşugului nr. 39, în fostul magazin MiniMax s-a deschis Macro. Călărăşenii sunt aşteptaţi, în fiecare zi, să cumpere bunătăţi, toate la preţ de chilipir. Brânză de burduf, costiţă moţească, muşchiuleţ şi ciolan ţărănesc şi pastramă, sunt doar o parte din produsele pe care le vaţi găsi în rafturi. Macro cuprinde peste 4.000 de articole, iar fiecare magazin are şi un spaţiu special dedicat produselor proaspete.

Investiţie de 500.000 de euro

Omul de afaceri Dinu Patriciu a lansat în luna mai lanţul de magazine Macro, după ce a cumpărat şi a rebranduit sub acest nume reţeaua miniMax Discount. Programul magazinului Macro este de luni până sâmbătă de la ora 08.00-22.00, iar duminica de la ora 08.00-20.00. Investiţia pentru deschiderea magazinului Macro a fost de 500.000 de euro.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite