Călăraşi: Incendiu de proporţii la Chirnogi/ Aproape două ore s-au luptat pompierii pentru a stinge focul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pompierii din Olteniţa au intervenit pentru stingerea unui  incendiu produs în localitatea Chirnogi.

Aseară, la ora 23.25, două echipaje specializate de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Olteniţa au fost solicitate să intervină pe raza localităţii Chirnogi, pe strada Prelungirea Viilor, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă, ce aparţinea Lenuţei D.

Potrivit primelor cercetări efectuate de pompierii profesionişti la faţa locului, incendiul a izbucnit din cauza coşului de evacuare a fumului deteriorat şi neprotejat termic faţă de materialele combustibile.

Incendiu puternic

La sosirea echipajelor specializate de stingere incendiul se manifesta cu violenţă la nivelul unei camere a locuinţei. Pompierii profesionişti au intervenit în acest caz cu două autospeciale şi au lichidat incendiul în aproximativ o oră şi 45 de  minute de luptă cu flăcările, salvând bunuri materiale în valoare de aproximativ 50.000 de lei.

Valoarea pagubelor materiale produse de incendiu a fost estimată la suma de aproximativ 5.000 de lei. În incendiu au ars: elemente de mobilier, 10 kg de materiale textile şi mai multe cărţi.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite