Călăraşi: Încă un foc provocat de coşul de fum neprotejat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incendiul s-a produs din cauza suprasolicitării sobei cu acumulare de căldură şi a coşului de evacuare a fumului neprotejat, daunele fiind de 1.000 de lei.

Sâmbătă, la ora 20.33, un echipaj de pompieri a fost solicitat să intervină  pe raza localităţii Vlad Ţepeş, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă, proprietate individuală, aparţinând lui Barbu N.

La sosirea pompierilor profesionişti, incendiul se manifesta mocnit, în apropierea coşului de evacuare a fumului, la nivelul plafonului. Potrivit primelor cercetări efectuate de pompieri la faţa locului, incendiul a izbucnit din cauza suprasolicitării sobei cu acumulare de căldură şi a coşului de evacuare a fumului neprotejat termic faţă de materialele combustibile.

Pompierii au intervenit în acest caz cu o autospecială şi au lichidat incendiul rapid, în aproximativ 15 minute, salvând bunuri materiale în valoare de aproximativ 80.000 de lei, valoarea pagubelor produse de incendiu fiind estimată la suma de aproximativ 1.000 de lei. În incendiu au ars elemente din construcţia acoperişului. 



Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite