Călăraşi:Încă doi arestaţi în cazul furtului bonurilor valorice de la Săruleşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi hoţi au fost arestaţi ieri
Cei doi hoţi au fost arestaţi ieri

Ultimii doi hoţi în cazul furtului bonurilor valorice de la Săruleşti, au fost arestaţi ieri

Cei doi bărbaţi, Alexandru-Suraj G., (21 de ani) şi Claudiu-Răzvan N., (31 de ani), ambii din Judeţul Ilfov au fost identificaţi şi reţinuţi de poliţiştii din Fundulea. Ambele persoane erau urmărite naţional şi se sustrăgeau cercetărilor pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Patru dintre cei şase suspecţi de furtul comis din casieria unei societăţi agricole din Săruleşti au arestaţi la şfârşitul lunii august. Anchetatorii spun că infracţiunea a fost comisă în noaptea de 27/28 august 2010, cei 6 autori pătrunzând în firmă chiar pe uşa de acces, care fusese uitată deschisă.
Astfel, suspecţii au spart geamul unei uşi încuiate şi au pătruns fără drept în casierie, unde au găsit cheia de la casa de bani. Aici au găsit 2.066 de bonuri de masă în valoare totală de 18.015,52 lei şi 31.900 lei. Deşi societatea avea angajat un paznic, bărbatul a declarat poliţiştilor că nu ştie ce s-a întâmplat.

Prinşi după câteva ore

La doar câteva ore de la producerea incidentului, poliţiştii au oprit în trafic, în judeţul Ilfov, un autoturism marca Mercedes în care se găseau chiar autorii infracţiunii. Doi dintre ei au reuşit să fugă, însă ceilalţi patru au fost reţinuţi de poliţişti. Este vorba despre Florian D., Marian-Alexandru S., Emil-Robert C. Şi Mirel B.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite