FOTOGALERIE Cel mai bogat om din Bărăgan, o amintire. Regretatul George Naghi, patronul Aldis, omagiat cu versuri pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Naghi a murit pe 7 august 2011 într-un accident nautic pe braţul Borcea
George Naghi a murit pe 7 august 2011 într-un accident nautic pe braţul Borcea

La opt luni de la dispariţia fulgerătoare într-un tragic accident nautic pe braţul Borcea, familia lui George Naghi, regretatul patron al fabricii de mezeluri Aldis Călăraşi îşi aduce aminte de acesta cu lacrimi în ochi. De sfântul Gheorghe, cel mai bogat om din Bărăgan obişnuia să petreacă alături de cei dragi, cinstindu-şi ziua numelui.

La onomastică, familia şi prietenii îl sărbătoareau pe patronul Aldis la fermă, locul cel mai drag al lui Naghi. Astăzi, Liliana Carmen Stoica, nepoata miliardarului, a postat câteva versuri pe pagina sa de facebook, în amintirea unchiului său:

“Dacă George Naghi ar fi trăit,
Mare petrecere s-ar fi plămădit
El s-ar fi bucurat alături de cei care
Serbează ziua numelui la astă sărbătoare .
Ne lipseşti!”.

Astăzi, 23 aprilie 2012, din păcate, cei apropiaţi nu-i pot cinsti memoria decât printr-o comemorare la biserică şi la cimitir, acolo unde este înmormântat.

image

VEZI AICI IMAGINI CU MILIARDARUL ŞI LOCURILE PE CARE LE IUBEA

Tragedia din 7 august 2011

George Naghi, unul dintre cei mai bogaţi oameni din Bărăgan, a murit pe data de 7 august, la vârsta de 59 de ani, într-un accident nautic produs pe braţul Borcea în zona dinspre Portul Călăraşi către zona Chiciu. El se afla în barcă, la o plimbare, cu soţia, Alina, care a suferit mai multe traumatisme.

În topul Forbes

Firma Aldis pe care o patrona reprezintă o investitie de circa 70 de milioane de euro, cu o capacitate de aproximativ 150 de tone de produse pe zi. Aldis Calarasi este al treilea mare jucător de pe piaţa procesatorilor de carne din România, cu afaceri de 97,6 milioane euro în 2010. Familia Naghi figurează în topul Forbes cu o avere de 28 milioane de euro.

Citeşte şi: Ferma Aldis, cel mai drag loc al răposatului George Naghi, vândută unui libanez cu 3 milioane de euro

Citeşte şi: FOTOGALERIE Imperiul Aldis, pe butuci? După ce a vândut ferma, soţia răposatului George Naghi a închis mai multe magazine din ţară

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite