Milionarul George Naghi, înmormântat cu ceas Rolex şi inel cu diamant

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Călăraşiul a fost ieri în doliu. George Naghi a fost condus ieri pe ultimul drum de mii de oameni, iar traficul în oraş a fost paralizat pentru câteva ore. A avut parte de o înmormântare la fel cum era şi în viaţa de zi cu zi. Înconjurat de cei dragi.

Omul de afaceri George Naghi, „tatăl“ fabricii de mezeluri Aldis a fost condus, ieri, pe ultimul drum de mii de oameni. Familie, rude, prietni, angajaţi, dar şi curioşi au vrut să-şi ia adio de la cel care a fost unul dintre cei mai cunocuţi oameni din judeţul Călăraşi. Puţin înainte de ora prânzului, la ferma unde a fost depus sicriul lui George Naghi au început să se adune prieteni din toată ţara.

Zeci de maşini şi microbuze pline cu muncitori de la firma Aldis au venit să aducă flori şi lumânări la catafalcul milionarului. Cortegiul a pornit spre Biserica «Constantin şi Elena» la ora 12.00. Mii de locuitori ai oraşului Călăraşi au ieşit pe stradă şi au aplaudat în momentul în care cortegiul trecea pe lângă ei.

Cu limuzina de la Antony

În spatele maşinii mortuare, o limuzină de la firma de pompe funebre Antony, din Bucureşti, au fost prezenţi tot timpul nepoţii, Gina, fata adoptată de milionar, şi fiul lui, Doru. Cortegiul funerar cu trupul neînsufleţit al milionarului a străbătut tot oraşul, în acordurile fanfare venite special din Capitală.

Printre miile de oameni prezenţi, la biserică,  s-a aflat şi Cornelia, cea de-a doua soţie a milionarului. Cortegiul a pornit, în jurul orei 17.00 spre Cimitirul Sfântul Gheorghe, unde, Geoege Naghi a fost înmormântat. Milionarul a fost înhumat cu ceasul Rolex, în valoare de 10.000 de euro, şi cu inelul cu diamant, preferatul său. Cea mai îndurerată a fost fiica sa adoptivă. A plâns toată ziua, iar la cimitir cu greu şi-a putut lua adio de la tatăl său. „Unde pleci, Dadi, de laşi toate astea?“, a spus ea copleşită. 

image
Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite