Călăraşi: Gabriela Amzaru, în finala festivalului „Cerbul copiilor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Una dintre cele mai talentate adolescente din oraş a reuşit performanţa de a se califica la „Cerbul copiilor“, festival care se va desfăşura la Bucureşti, în perioada 1-7 iunie 2011.

Gabriela Amzaru face parte şi din „Televiziunea copiilor“, emisiune prezentată în  fiecare sâmbătă de la ora 10.35, pe TVR 1. Eleva, în vârstă de 12 ani, a uimit publicul cu o prezenţă scenică deosebită, dar şi cu un recital de excepţie.

„Am avut foarte mari emoţii pentru că la preselecţie au participat 350 de copii din toată ţară, însă am avut încredere în capacităţile şi talentul fiicei mele. Ne bucurăm foarte mult că face parte din acest proiect“, ne-a declarat Nina Amzaru, mama adolescentei. 20 de copii au fost aleşi pentru echipa „prezentatorilor şi ştiriştilor“, iar pentru divertisment, printer care se află şi Gabriela, 35 de adolescenţi. „Televiziunea copiilor” va avea ştiri, sport şi meteo, reporteri speciali pentru interviuri cu personalităţi, o rubrică de invenţii pentru copii şi invenţii realizate de copii, un concurs de muzică uşoară, dar şi o competiţie a animalelor de companie.

Palmares

Cu un palmares impresionant de premii şi trofee, Gabriela Amzaru, pasionată de muzică şi dans, a ajuns să fie remarcată de cei buni compozitori din România. La 12 ani, adolescenta este una dintre micuţele artiste talentate care îşi împart viaţa între scenă şi şcoală. „Încerc să le îmbin pe amândouă şi cred că reuşesc. Nu vreau să neglijez învăţatul pentru că mi-aş dori să devin medic pediatru“, ne-a spus Gabriela Amzaru, elevă în clasa a-VIi-a la Colegiul Economic din oraş.

„Toate premiile sunt foarte importante pentru mine deoarece fiecare dintre ele m-au ambiţionat să merg mai departe. Am câştigat premiul special, în 2006, la Mamaia copiilor, premiul I la Festivalul Millennium, în 2007, Fantezia toamnei, premiul I, în 2007, Portativul veseliei, premiul I. Mai sunt multe alte distincţii, printre care pot să mai amintesc Eurovision, în 2009, premiul IV, Cerbul copiilor, în 2009, menţiune, “ Mamaia copiilor, în 2009, locul II “, a declarat Gabriela Amzaru.

Răsfăţata presei

Gabriela se mândreşte cu apariţii la cele mai importante posturi publice de televiziune: TVR 2, National TV, Prima TV, Antena 1, B1TV, dar şi pe coperta celor mai importante reviste din ţară. Deşi munceşte de la o vârstă fragedă, adolescenta spune că nu se simte împovărată. Face totul cu multă pasiune şi este sprijinită îndeaproape de părinţi. „Dacă ei nu erau alături de mine, nu ştiu dacă aş fi reuşit. Mai ales când mi-a fost greu, sfaturile lor au însemnat enorm pentru mine. Am mers împreună la toate audiţiile, festivalurile şi apariţiile mele în public“, ne-a spus Gabriela Amzaru.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite