Călăraşi: Florin Miroi, cel mai bun tinichigiu vopsitor auto din ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anul acesta în aprilie 2010, Florin Miroi din Buzău a adus pentru primul  loc din ţară pe meserii pentru Grupul Şcolar Transporturi Auto.

Florin Miroi a venit în urmă cu trei ani de la Buzău şi s-a încris la Şcoala de Arte şi Meserii ce funcţionează la  Grupul Şcolar Transporturi Auto  Călăraşi pentru că iubea maşinile şi tot ce era legat de motoarele auto .

„Mi-am dorit să urmez o şcoală pe meserii  deoarece visam să am o calificare pe o meserie care îmi place. Am venit tocmai de la Buzău pentru că aici am găsit un liceu cu profil auto“, a declarat Florin Miroi. Directorul Grupul Şcolar Transporturi Auto  Călăraşi profesorul Aurelian Niculescu mărturiseşte că Florin Miroi este un elev cu care liceul se mândreşte. „Deşi nu este călărăşean, Florin Miroi este un elev silitor la disciplinele de swpecialitate, având în vedere că anul acesta înregistrat cel mai bun rezultat din istoria liceului în acest domeniu,  “ a declarat Aurelian Niculescu, directorul Grupul Şcolar Transporturi Auto Călăraşi.

Locul 1 pe ţară

Anul acesta, în perioada 7-10 aprilie 2010, Florin Miroi a participat la Oradea, în judeţul Bihor, la ediţia naţională a Concursurilor profesionale în domeniul mecanic.  De la prima participare, Florin a reuşit să aducă la Călăr

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite