Călăraşi: Enel lansează un birou virtual de informaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clienţii nu vor mai fi nevoiţi să stea la ghişeu
Clienţii nu vor mai fi nevoiţi să stea la ghişeu

Puteţi accesa factura de curent, vizualiza consumul efectuat sau puteţi transmite indexul contorului de energie.

Enel lansează platforma online MyEnel, un birou virtual de informaţii personalizate pentru clienţi. Prin secţiunea My Enel clienţii îşi pot accesa factura la energie electrică pe www.enel.ro şi pot afla informaţiile referitoare la consumul şi plăţile efectuate. Prin intermediul aplicaţiei se poate transmite indexul contorului.


MyEnel oferă acces la informaţii personalizate şi date complete referitoare la situaţia fiecărui client, atât pentru persoane fizice, cât şi pentru cele juridice de pe piaţa liberă şi cea reglementată. Folosind acest ghişeu virtual, clienţii pot primi informaţii personalizate în mod facil şi în minimum de timp, fără a mai fi nevoiţi să viziteze un centru Enel. Prin facilitatea Contact online, clienţii pot obţine răspunsuri rapide la solicitări de informaţii, sugestii şi observaţii.

„Lansarea acestei platforme online se integrează în eforturile pe care le facem pentru atingerea obiectivului nostru prioritar de îmbunătăţire a calităţii serviciilor comerciale, în contextul altor facilităţi lansate recent, precum diversificarea canalelor de plată şi modernizarea centrelor de relaţii cu clienţii. Sperăm ca un număr cât mai mare de clienţi să utilizeze acest serviciu şi să se bucure de beneficiile pe care le oferă”, apreciază Matteo Cassani, Director General Enel Energie şi Enel Energie Muntenia. 

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite