Călăraşi: Dosarele penale nu-i sperie pe şoferii „de ocazie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru că nu aveau permis de conducere, dar se aflau la volan, trei tineri cu vârste între 19 şi 24 de ani s-au ales cu dosare penale.

În seara de 18 februarie 2011, ora 18.20, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Călăraşi au depistat pe D.J. 303, în afara localităţii Săruleşti, pe Ştefan S., de 24 ani, din Comuna Săruleşti, Judeţul Călăraşi, care conducea un autoturism marca Dacia 1310, fără să posede permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal conform prevederilor OUG 195/2002 pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Pe 20 februarie 2011, în jurul orei 02:00, agenţi de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Oraşului Fundulea au procedat la oprirea, pe Strada Vasile Băbuş, din Fundulea, a autoturismului marca Dacia 1310, condus de Ştefan R., de 22 ani, din Comuna Săruleşti, Judeţul Călăraşi.

În urma verificărilor efectuate a rezultat că bărbatul aflat la volan nu posedă permis de conducere şi a declarat poliţiştilor că a condus autoturismul de pe raza Comunei Săruleşti până în Oraşul Fundulea. În cauză s-a întocmit dosar penal.   

Ieri, la ora 17.45, agenţi din cadrul Serviciului Rutier Călăraşi au depistat pe D.N. 31, în Comuna Chiselet, pe Petre C., de 19 ani, din Municipiul Călăraşi, care conducea un autoturism marca Opel, înmatriculat în Germania, fără a poseda permis de conducere. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat că bărbatul se afla şi sub influenţa alcoolului (0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat). În cauză s-a întocmit dosar penal conform OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite